CHICKEN PALACE LEIDEN

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 962 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Chicken Palace Leiden. Meer weten? Ontdek meer

27 jan 2023 om 19:32 Bezorging was prima, iets langer dan verwacht maar dat kan. Friet was niet gaar en niet gekruid, spicy bites te droog en de burger leek niet helemaal gaar. Ook zat er een dikke zwarte haar bij de burger, ik zou dit restaurant overslaan
27 jan 2023 om 19:31 ik vraag an hun geen domates en geen augruruk. zei doen wel domates en agruruk op mijn hamboerger is egt niet lekker domates en agruruk. en bezorger was buitelander
22 jan 2023 om 15:35 We hebben twee uur op het eten moeten wachten en dan was het niet eens echt lekker meer. Patat niet helemaal gaat.
20 jan 2023 om 23:25 The food is amazing. Honestly, good quality, and arrived warm and supple. But it took them 90' to even begin working on my order and then another 20' to bring it home. I will be ordering again, but 110' from order is a bit excessive to say the least.
19 jan 2023 om 7:34 Lekker eten en snelle bezorging
19 jan 2023 om 0:24 Eten was lekker!!
13 jan 2023 om 5:47 As always 5 stars, don’t get why they are so underrated with Chickenburgers like that.
12 jan 2023 om 15:32 Slechte service en de kip was nog roze vanbinnen
4 jan 2023 om 16:06 Het was echt niet te eten. Heb het allemaal uitgekotst. Ik vroeg om knoflook en sambal ik kreeg barbecue saus. Nooit meer dat ik hier bestel. Het duurde ook nog is lang voordat het aankwam.
31 dec 2022 om 20:46 Zoals altijd, heerlijke eten en vooral fijne service.
29 dec 2022 om 23:39 Normaal gesproken ben ik erg tevreden en het was nu weer heel lekker maar de wachttijd was echt veel te lang. Ik had om 4 uur besteld voor kwart voor 6 maar het kwam pas na 7 uur.
25 dec 2022 om 23:10 Super lekker!